HPV-rokotus - elämää suurempi konspiraatio?

Keskustele maailmaa piinaavista taudeista.

Re: HPV-rokotus - elämää suurempi konspiraatio?

ViestiKirjoittaja Kayin » Ma Loka 14, 2013 11:01 pm

Mitä tulee yhteiskunnan rakenteeseen ja päättäjiin sekä huippuosaajien luottamiseen, niin kyllä ne ajat ovat olleet ja menneet.

Siinä vaiheessa kun en voi enää luottaa tieteeseen, minulla ei ole mitään minkä vuoksi elää. Minulle se edustaa logiikkaa. Sitä että katsotaan kaikki kortit. Sitä että voi luottaa luontoon, ja itseensä osana sitä. Jos ei voi luottaa syy-seuraus-suhteisiin, niin mihin voi enää luottaa?
Toki tiede itsessään on aivan eri asia kun tieteentekijät. En silti usko että se aika on vielä tullut, jolloin yhteiskuntamme on niin rappiolla että valtiot ja yritykset alkaa käyttämään kansaa terveyttä myöten häikäilemättömästi ja täysin markkinoiden pelinappuloina. Pelkkinä rottina koneessa. Tiedän että se aika tulee, mutta en usko että se on vielä näiltä osin käsillä. Ja lääketeollisuus... Kun lähdin opiskelemaan kemiaa tavoitteena oli päästä lääketeollisuuteen töihin. Nyt en sinne enää edes halua.
Avatar
Kayin
 
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Loka 14, 2013 3:24 pm

Re: HPV-rokotus - elämää suurempi konspiraatio?

ViestiKirjoittaja Gaian Huuto » Ma Loka 14, 2013 11:10 pm

En minäkään tiedettä vastaan taistele. Aiemmin jo mainitsin, että pidän sitä täysin ylivertaisena tiedonkeräysmenetelmänä. Ongelmaksi se muodustuu silloin kun tieteestä tehdään dogmaattinen oppi ja se täyttää 100% uskomuksista. Senkin hyväksyisin mikäli 'tietäisimme' kaiken. Ikävä kyllä näin ei kuitenkaan ole joten joudun oman mielenrauhan kannalta vaeltamaan avoimin mielin.

'Rottia koneessa'-argumenttikin riippuu siitä mihin on vetänyt sen oman katsomuksen rajapyykin. Sen takia varmaan käytit sanaa 'täysin' (markkinoiden pelinappuloina). ;)
Avatar
Gaian Huuto
Site Admin
 
Viestit: 141
Liittynyt: La Loka 13, 2012 12:06 pm

Re: HPV-rokotus - elämää suurempi konspiraatio?

ViestiKirjoittaja Susibelle » Pe Loka 25, 2013 1:22 am

Kuinka toivoisin että kaikki tieteen tekijät ja tutkijat olisivat yhtä puhdassydämisiä kuin Kayin. Ettei kenenkään tutkimustuloksia tai lausuntoa voisi ostaa halutunlaiseksi millään palkkiolla tai uhkauksella. Valitettavasti maailmankuvani on niin ikävästi vääristynyt, että minulle lääketeollisuus edustaa bisnestä, joka ei halua meidän olevan terveitä, koska silloin ei tarvittaisi lääketeollisuutta.
Ei sellaista firmaa olekaan, jonka tehtävä ei olisi tuottaa voittoa.

Yritin löytää lähteen sille tilastotiedolle, jonka mukaan alle 30-vuotiaita naisia sairastuisi (vai kuolisi?) kohdunkaulan syöpään vuodessa alle kymmenen. (No en löytänyt mutta joku muu on, joten kai sen pitää jostain löytyä?) Mikäli tämä pitää paikkansa, tämä massiivinen joukkorokotuskampanja pelastaisi vuodessa noin 3 naista kuolemasta kohdunkaulansyöpään, jos kampanjan tarkoitus on vähentää syöpäkuolemia kolmanneksella.

Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos on nyt lähettänyt kirjeen kotiin kaikille 6-9 luokkalaisille tytöille. MAINOSKIRJEEN, jossa kerrotaan miten "Tää on tyttöjen juttu!" ja "Ottamalla rokotteen saat suojan kohdunkaulasyöpää aiheuttavaa papilloomavirusta vastaan." Mutta jos 15 eri virusta aiheuttaa kohdunkaulasyöpää ja kyseinen rokote Cervarix tehoaa niistä kahteen, niin väite ei ole täysin paikkaansapitävä. Rokotteen valmistaja GlaxoSmithKline tunnetaan korruptiosta ja kiristyksestä (Wikipediasta löysin) ja heidän edellinen "kampanjarokotteensa" aiheutti narkolepsiaa, keskenmenoja ja ennenaikaisia synnytyksiä (näitä kuuli kätilöltä, ei virallista tietoa) Tälläisiä asioita ei osaa 12-vuotias itse miettiä ja yhdistellä, vaikka ehkä kannattaisi. Vanhemmat osaavat, ja voivat lapsen kanssa miettiä, kannattaako rokote ottaa, mutta vaikka vanhemmat kieltäisivät lapsen rokottamisen, tämä voi silti saada rokotteen, sillä vanhempien suostumusta ei tässä tarvita. (Mihin ja kuinka paljon GSK on rahaa työntänyt jotta tämä onnistuu? Lapsi on vanhempiensa holhouksessa ainakin 18-vuotiaaksi paitsi tässä tapauksessa?) Kentis juuri siksi on tälläinen mainoskampanja, jotta tuossa iässä todella tärkeä kaveripiirin vaikutus korostuisi, vaikka vanhemmat olisivat olleet kielteisiä rokotteen suhteen?

Sillä tämän rokotuskampanjan massiivisuus haisee verrattuna siihen, kuinka yleinen kohdunkaulansyöpä todellisuudessa on. Jos 80% väestöstä saa ja kantaa HPV-viruksia ja suurin osa paranee itsestään niiden aiheuttamista solumuutoksista, niin mistä tämä hässäkkä? Vaikka luotan tieteeseen, enemmän luotan tunteeseen, sillä se ei valehtele. Myönnän avoimesti että olen tosi iloinen että omat tytöt ovat vielä niin pieniä, ettei tämä vielä kosketa meitä. Ehtii nähdä mitä tässä nyt tapahtuu ja tietenkin toivoa parasta.
On ihmiselle Susi.
Avatar
Susibelle
 
Viestit: 28
Liittynyt: Ma Huhti 22, 2013 11:37 pm

Re: HPV-rokotus - elämää suurempi konspiraatio?

ViestiKirjoittaja Kayin » Ma Joulu 09, 2013 9:56 am

Sekin täytyy vielä muistaa että tätä rokotetta on kehitelty jo 80-luvulta asti, kun taas esim. pandemrix kasattiin hätäisesti akuuttiin ongelmaan. Tällä hetkellä rokotteita on annettu yli 40 miljoonaa. 32:sta miljoonasta jaetusta rokotteesta (tutkimuksen aikaan oli jaettu tämä määrä) 772 tapausta (6.2% kaikista raportoiduista ongelmista) on vaatinut sairaalaa ja niistä 32 tapausta johti kuolemaan (osuus on yksi miljoonasta jaetusta rokotteesta). http://www.medscape.com/viewarticle/707634#3 Yleisesti rokotteisiin verrattuna tämä rokote on turvallinen.
Avatar
Kayin
 
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Loka 14, 2013 3:24 pm

Re: HPV-rokotus - elämää suurempi konspiraatio?

ViestiKirjoittaja Gaian Huuto » Ma Joulu 16, 2013 8:01 pm

Toivotaan näin. Tosin, jälkipyykkiä odotellessa. Tai pikemminkin pelätessä. Voi kun olisi virtaa tarpeeksi niin jaksaisin vetää rekisteröinnin läpi linkin sivustolle. No ehkä huomenna aamulla. :)
Avatar
Gaian Huuto
Site Admin
 
Viestit: 141
Liittynyt: La Loka 13, 2012 12:06 pm

Re: HPV-rokotus - elämää suurempi konspiraatio?

ViestiKirjoittaja Susibelle » La Helmi 08, 2014 10:44 am

"Olettekos lukeneet tällaisesta: FDA on tiennyt jo noin 10 vuotta että HPV-infektio ei suoranaisesti liity kohdunkaulan syöpään. Eli ns. vaarallisiksi luokiteltujen virustyyppien infektiot menevät yleensä itsestään ohi, mutta joillakin naisilla tulehdustila jää päälle, mikää aiheuttaa syöpäriskin. Eli ongelman ydin ei olisikaan HPV, vaan kyseisen ihmisen terveydellinen heikkous parantua infektiosta.

"Based on new scientific information published in the past 15 years, it is now generally agreed that identifying and typing HPV infection does not bear a direct relationship to stratification of the risk for cervical cancer. Most acute infections caused by HPV are self-limiting [1, 4-7] . It is the persistent HPV infection that may act as a tumor promoter in cancer induction [8-11] . Identifying and typing HPV is an
important tool for following patients with persistent HPV infection. Repeated sequential transient HPV infections, even when caused by "high-risk" HPVs, are characteristically not associated with high risk of developing squamous intraepithelial lesions, a precursor of cervical cancer."

http://www.fda.gov/ohrms/dockets/docket ... 1-vol1.pdf

Kyseinen pätkä on HiFi DNA -nimisen yhtiön anomuksesta muuttaa HPV-PCR-tunnustuslaitteensa luokitusta. Sanoisinko, että vähintäänkin mielenkiintoinen juttu."

Kopioin tekstin Facebookin Rokottamattomat-ryhmästä joka on kai ainoa paikka jossa rokottamattomuudesta keskustellaan ilman että koko ajan joku käy syyllistämässä muita siitä että rokottaa/ei rokota lapsiaan. MInulla ei ole aavistustakaan mikä on HPV-PCR-laite, pitää selvitellä.
On ihmiselle Susi.
Avatar
Susibelle
 
Viestit: 28
Liittynyt: Ma Huhti 22, 2013 11:37 pm

Re: HPV-rokotus - elämää suurempi konspiraatio?

ViestiKirjoittaja Gaian Huuto » Ti Helmi 11, 2014 8:12 am

Kiitos kun jaksoit liittää asian myös tänne. En ole tuota lukenut lävitse, mutta vastaavaa kyllä. Pitänee kahlata lävitse myös tämä lähde ja sen väittämät.
Avatar
Gaian Huuto
Site Admin
 
Viestit: 141
Liittynyt: La Loka 13, 2012 12:06 pm

Re: HPV-rokotus - elämää suurempi konspiraatio?

ViestiKirjoittaja Susibelle » To Touko 22, 2014 1:46 am

Rokotusinfon sivulla on avattu vähän tulkintaa siitä THL:n lähettämästä "Tyttöjen juttu"-kirjeestä. Sehän oli mainoskirje, eikä tietellisesti pätevä dokumentti miksi rokotus kannattaisi ottaa.

"Teksti on laadittu tuomaan lähteisiin perustuvaa asiatietoa HPV-rokotteita koskevaan tiedotukseen.Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiatiedon sijasta painottanut toimintansa rokotetta koskevaan mielikuvamarkkinointiin. THL on laatinut mainostoimiston ja sekä lapsista että vanhemmista koostuvan koeyleisön avulla markkinointikampanjan, jolla HPV-rokotetta markkinoidaan tunteisiin vetoavasti, mm. vetoamalla kuudesluokkalaisten tyttöjen kuolemanpelkoon. Tällaisesta mielikuvamarkkinoinnista helposti muodostuu myyttejä, joskus markkinoinnin tekstissä mainitsemattomia, joskus suoraan tiedotuksessa kerrottuja virheellisiä käsityksiä."

http://www.rokotusinfo.fi/tekstit/hpv_m ... rtaja_html
On ihmiselle Susi.
Avatar
Susibelle
 
Viestit: 28
Liittynyt: Ma Huhti 22, 2013 11:37 pm

Re: HPV-rokotus - elämää suurempi konspiraatio?

ViestiKirjoittaja Susibelle » Ti Kesä 10, 2014 11:08 am

HPV-viruksen saaminen luonnollisesti voi suojata kohdunkaulasyövältä, kertoo GSK:n tutkimus.

http://www.thesleuthjournal.com/hpv-vac ... al-deadly/
On ihmiselle Susi.
Avatar
Susibelle
 
Viestit: 28
Liittynyt: Ma Huhti 22, 2013 11:37 pm

Edellinen

Paluu Epidemiat, pandemiat ja sairaudet


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa