Ilmastonmuokkaus on virallisesti alkamassa.

Spekuloi hallitusten salaisia ilmastonmuokkaus agendoja!

Ilmastonmuokkaus on virallisesti alkamassa.

ViestiKirjoittaja Gaian Huuto » Ke Helmi 19, 2014 11:39 am

Aiheesta on jutusteltu niin kauan kuin itse muistan. On ollut puhetta lentokoneiden kemikaalivanoista, sateen tekemisesti, hurrikaanien synnyttämisestä... Kaikki tähän asti likipitäen vain salaliittoteoreetikoiden 'keksiminä'. Totuus on kuitenkin kokoajan ollut se, että kaikkia näitä on harrastettu - ja pitkään.

Nyt kun lajimme - tieteen silmin - on onnistunut kuin ihmeen kaupalla lämmittämään ilmastoa, nähdään myös tarpeellisena astua jumalan rooliin ja yrittää hallita säitä. Mitä mieltä olette? Tulisiko meidän rajoittaa Auringon voimaa spreijaamalla aerosolia ilmaan jotta lämpösäteily heijastuisi pois? Tulisiko meidän käyttää uusimpia laservälineitä tehdäksemme sadetta tarpeen tulleen? Vai tulisiko meidän oikeasti vain mukautua tulevaan muutokseen?

Mielestäni on lapsenomaista ajatella, että me voimme teknologialla välttää tulevia muutoksia. Tulemme vain korostamaan niitä.

Avatar
Gaian Huuto
Site Admin
 
Viestit: 141
Liittynyt: La Loka 13, 2012 12:06 pm

Re: Ilmastonmuokkaus on virallisesti alkamassa.

ViestiKirjoittaja Susibelle » Ke Helmi 19, 2014 12:28 pm

Oli pakko tulla tänne kun provosoit lauseella: "Ihmisen astuessa jumalan rooliin syömme sen kielletyn hedelmän joka ei ole tarkoitettu meille." :D

Ihan ensimmäiseksi lainaan jotakuta joka sanoi että on pelottavaa, että kaikki, mitä foliohatut ovat puhuneet, on osoittautunut todeksi. Foliohattujen näkökulmasta se on kai yksinomaan siistiä, että totuus paljastuu. Säätä on ilmeisesti muokattu vaikka kuinka kauan ja nyt se on viimein julkista. Kun kaikki tietävät siitä, asialle voidaan vihdoin tehdä jotain. Voisin kuvitella, että suurin osa ihmisistä ei haluaisi säätä käpälöitävän keinotekoisesti. Poikkeuksena ehkä jokunen maanviljelijä joka tarvitsee sadetta ASAP. Ja koska maanviljelijät luulevat ettei heillä itsellään ole jumalallista kykyä saada aikaan sadetta, he pyytävät apua kemikaalilentokoneilta ja lasereilta.

Sanokaa tätä sitten vaikka foliohattuilun seuraavaksi tasoksi: Väitän että jokaisenen meistä on niin jumalan kuva että pystyisimme saamaan aikaan sadetta ajatuksen, sanan ja aikomuksen voimalla. Jonain päivänä tämä on julkista tietoa ja yleinen totuus ;)

Saatoin poiketa hieman aiheesta. Kiitos ja anteeksi. Jatkakaa!
On ihmiselle Susi.
Avatar
Susibelle
 
Viestit: 28
Liittynyt: Ma Huhti 22, 2013 11:37 pm


Paluu Kemikaalivanat (chemtrails) ja ilmastonmuokkaus (geo-engineering)


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa